Angyalok üzenete 2018-ra

dec. 31., 2017

Angyalok üzenete 2018-ra

Spirituális emberként olyan módszereket is használok, mellyel magasabb szintű lelkek, angyalok üzenetét közvetítem. Megkértem őket, hogy az előttünk álló évre adjanak olyan iránymutatást, mely olvasóink számára a lehető leghasznosabb. Az alábbiakat üzenik nektek:

Ha még nem találtátok meg a LÉLEKTÁRSATOKAT, de vágytok rá, most jó esélyetek lesz, hogy ráleljetek. Sokat segít, ha alkalmassá váltok arra, hogy magatok is lélektárssá váljatok: ezt az önismeret-önszeretet-megbocsátás hármasával érhetitek el.

Fontos, hogy tűzzetek ki célokat. Ha csak kis lépéseket is, de mindenképpen legyenek terveitek, ezeket pedig írjátok is le. Így elindulhatnak a MEGVALÓSÍTÁS útján.

Jó, ha meg tudjátok magatokban őrizni a GYERMEKET, a játékos, reményteli, feltétel nélkül szerető, boldog kisembert. Olykor álljatok meg és csodálkozzatok rá olyan dolgokra, amelyeket egyébként mindennap láttok. Egészen új nézőpontból tudjátok így nézni az életeteket.

Ebben az évben a ROMANTIKA is nagy szerepet kap. Ne ijedjetek meg tőle: fogadjátok el és bátran viszonozzátok. Hihetetlen magasságokat, új csodákat élhettek meg általa.

Figyeljetek az ÁLMAITOKRA. Ha általában élénk, különleges álmaitok vannak, akkor vegyetek egy füzetet, melyet az ágy mellé készítve már reggel, ébredéskor leírjátok az álmotokat. Fontos üzenetet hordoznak az álmok. De az is, ha általában nem álmodtok: ilyenkor érdemes lehet életetekbe néhány különleges, újszerű élményt behozni, ami kicsit kizökkent a mindennapokból.

Csodákkal teli, boldog új évet kívánunk!

Zigó JuditZigó Judit

Hozzászólások