Angyalok üzenete a 6. hétre

febr. 5., 2018

Angyalok üzenete a 6. hétre

Spirituális emberként olyan módszereket is használok, mellyel magasabb szintű lelkek, angyalok üzenetét közvetítem. Megkértem az angyalokat, hogy az előttünk álló hétre adjanak olyan iránymutatást, mely olvasóink számára a lehető leghasznosabb. Az alábbiakat üzenik nektek:

Ezen a héten nagyon fontos lesz az IGAZSÁG és a BECSÜLET. Régi hazugságok törhetnek föl, amiket meg kell bocsátani, el kell rendezni. Kerülhettek olyan helyzetbe, ahol nehéz lehet igazságosnak vagy becsületesnek maradni. Kezeljétek ezeket a helyzeteket tudatosan!

Az angyalok azzal a kéréssel fordulnak felétek, hogy több FIGYELEMMEL forduljatok magatok és mások felé. Vegyétek figyelembe a saját igényeiteket és ne nyomjátok el azokat. Mások igényeit pedig ne próbáljátok meg kitalálni, hanem kérdezzétek meg, mit szeretne a másik és próbáljatok erre koncentrálni. Az odafigyelésért cserébe ti is odafigyelést kaptok majd.

Ugyanakkor figyeljetek ezen a héten arra, hogy elegendő IDŐTÖK legyen saját magatokra, a saját dolgaitokra, folyamataitokra. Kicsit vonuljatok vissza, adjatok magatoknak időt az egyedüllétre. Ezt sokszor nehéz megoldani munka, család, kötelességek mellett, de ha csak napi pár percre sikerül, már az  is jó.

Szép hetet kívánunk!

Zigó JuditZigó Judit

Hozzászólások