Angyalok üzenete az 1. hétre

jan. 1., 2018

Angyalok üzenete az 1. hétre

Spirituális emberként olyan módszereket is használok, mellyel magasabb szintű lelkek, angyalok üzenetét közvetítem. Megkértem az angyalokat, hogy az előttünk álló hétre adjanak olyan iránymutatást, mely olvasóink számára a lehető leghasznosabb. Az alábbiakat üzenik nektek:

Mindenképpen FIGYELJTETEK magatokra, a környezetetekre. Milyen változásokkal szeretnétek indítani az új év első hetét? Mi az, amit megtehettek már most, hogy boldogabbak, elégedettebbek legyetek? Figyeljétek meg magatokat, az érzéseiteket. Ha valami már nem szolgál titeket, tegyétek le.

ÜNNEPELJETEK! Ne csupán az az új évet. Magatokat. Mi az, amivel többek vagytok, mint korábban? Mi az, amit elértetek? Mi az, amit megtettetek, pedig nehéznek tűnt? Mi az, amire büszkék vagytok? Ünnepeljétek meg magatokat. Menjetek el el igazán jó helyre vacsorázni, ha elértetek valamit. Vagy menjetek el egy fürdőbe, egy hotelbe, ha tehetitek. Lényeg, hogy amiért megdolgoztatok, azért jutalmat is adjatok magatoknak.

Szükségetek lehet több ÖSSZPONTOSÍTÁSRA. Mielőtt belefogtok valami újba, előtte gondoljátok át, merre, hogyan, miért. Ezen a héten különösen fontos ez, mert a “durrbele” ilyenkor az év elején elég sokszor elkapja az embert.

Szép hetet kívánunk!

 

Zigó JuditZigó Judit

Hozzászólások