IGENélet teszt: Szabadság, szerelem? Melyik kell neked?

febr. 22., 2016

IGENélet teszt: Szabadság, szerelem? Melyik kell neked?

Ki ne szeretne a természetben pihenni, belélegezni a friss levegőt, nézni a naplementét vagy kergetni a felhőket? Most egy rét rajzolt képét hívtuk segítségül ahhoz, hogy ismét többet tudjunk meg magunkról és arról is, miként tudjuk fejleszteni személyiségünket.

A feladat a megszokott. Az alábbi kis természetrajzok közül válassz egyet, amely a legközelebb áll a szívedhez, amelyik leginkább megmozgatja a fantáziádat!Tudod, ne agyalj rajta sokat, az első benyomás a döntő, hagyd, hogy a megérzéseid vezessenek! Ezután már nincs más dolgod, mint a sorszám alapján kikeresni a kép alatti leírásból azt, amit választottál.

1. Békés vagy és elégedett. Elérted az életednek azt a szakaszát, amikor már elfogadtad a dolgok állását, helyén tudod kezelni azokat és tudod azt is, mi jelent számodra boldogságot. Hálás vagy minden napért és arra törekszel, hogy azt különlegessé is tegyed. Néha nehezen tolerálod az emberek butaságait, alapvetően azonban türelmes vagy és megértő. Szeretsz álmodozni, de nincsenek magasztos vagy éppen elérhetetlen vágyaid.

2. Egy költő veszett el benned, vagy talán el sem veszett? Úgy látod a természet szépségét, annak színét, illatát, ahogyan senki más, ez pedig inspirál téged folyamatosan. Érzékeny lelkű ember vagy, aki szeretetre és megértésre vágyik. Büszke vagy kreativitásodra és értékes ötleteidre. Nagyon jól bánsz a társas kapcsolataiddal, még gyerekkori barátságokat is ápolsz. Te soha nem leszel egyedül, az biztos.

3. Abszolút rugalmas vagy. Bárhová mész, bárki vesz is körül, bármi is is történik, te azonnal tudsz alkalmazkodni a helyzethez. Sőt, szerintem te még ezt élvezed is. Hihetetlenül figyelmes vagy és bölcs, a memóriád pedig egész egyszerűen lenyűgöző. Abszolút vizuális típus vagy, soha nem felejtesz el egyetlen arcot sem.

4. A függetlenséged és a szabadságod a legfontosabb számodra. Mindig a saját utadat járod. Éjszakai bagoly lehetsz, aki nem bírja a korai keléseket. És bár imádod a nyüzsgést, a társaságot, az igazi békét neked a magányosan eltöltött órák hozzák meg. Ekkor tudsz feltöltődni, regenerálódni, hogy utána ismét pöröghess ezerrel.

Szilvási Kassai-EszterSzilvási Kassai-Eszter

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások