Kifogytál az ajándékötletekből? Üzihuzi! (Felidéző)

jan. 30., 2018

Kifogytál az ajándékötletekből? Üzihuzi! (Felidéző)

Imádok ajándékozni. A karácsony különösen sarkalatos pont, hiszen ilyenkor egyszerre több embernek is vásárolok ajándékot. Nagyon fontos számomra, hogy mindenki olyan ajándékot kapjon, ami örömet okoz neki. Most találtam egy szuper ötletet, amit mindenképpen szeretnék megosztani veletek.

Illyés Norbert, az Üzihuzi #nekemezrolad megálmodója egy bevásárlóközpont parkolójában egy jól szervezett családot látott, ahol a szerepeket leosztották és mindenki jól működött a saját szerepében. Akkor jutott eszébe, hogy valószínűleg az autóban is megvannak a szerepek, hogy ki hová ül, mit csinál. Ezt szerette volna megjeleníteni, így ötlött fel benne az Üzihuzi gondolata. Az autók fejtámlájára húzott, megszemélyesített huzattal egy jópofa, egyben praktikus terméket sikerült megvalósítania.Az egésznek az alapkoncepciója a #nekemezrolad volt, vagyis az, hogy ezen a módon is kefejezzük, mit gondolunk valakiről. Vannak vicces feliratok, szerelmes üzenetek, érzelemdús megnyilvánulások, de kisvállalkozásnak is készítettünk Üzihuzit, reklámként.” - mondta el az alapító. A “Mr. és Mrs.” felirattól kezdve “A város legjobb villanyszerelője”, vagy éppen a “Mesterszakács” feliratig, sőt, azon túl is, szinte bármi megvalósítható: olyan feliratok, fotók, minták kerülhetnek a huzatokra, amilyet csak szeretnénk. A huzatok pedig univerzálisak: a fejtámlák nagy többségére passzolnak. 

Az Üzihuzi egy különleges, kreatív és egyedi ajándékozási forma, a #nekemezrolad pedig egy életérzés. Egy kedves, laza, vicces dolog, ami mégis sokat jelenthet valakinek. Amikor reggel beszáll az autóba a megajándékozott, azonnal szembesül azzal, amire egyébként talán nem gondol minden percben: hogy ő valakinek nagyon fontos. Ezzel szebbé tesszük a napját. Az egész a törődésről, a fontosság érzéséről szól.

A rendeléstől számított nyolc napon belül tudjuk elkészíteni az egyedi megrendelés alapján gyártott huzatokat. Nyolc alapszín közül lehet választani, erre kerülnek az egyedi nyomatok, azaz maga az üzenet: 4990 Ft/pár az alapár, 5190 Ft/pár az UV-színű, ezüst, arany nyomattal készült huzat, valamint a fotónyomat, 5990 Ft/pár összegért pedig flitteres, színváltós nyomattal készülhetnek az Üzihuzik.Te kinek üzennél az Üzihuzival?

 

(Cikkünk 2017. november 28-án jelent meg.)

Zigó JuditZigó Judit

Hozzászólások