Mindig van több a túróban: körözött újratöltve

okt. 1., 2016

Mindig van több a túróban: körözött újratöltve

Imádom a körözöttet. Nagyon kevés formában eszem meg a túrót, de körözöttként mindenképpen. Legyen akár egy gyors vacsora, vagy vendégváró falat, mindig megállja a helyét. Kicsit csavartam a recepten, a tejföl helyett krémsajtot teszek bele, így krémesebb, tartósabb és gazdagabb.

Hozzávalók:

  • 250 gr túró (félzsíros)
  • 1 tömlős krémsajt (natúr vagy tejszínes)
  • 1-2 fej lilahagyma
  • pirospaprika, őrölt kömény, só ízlés szerint
  • esetleg Erős Pista, vaj

Elkészítés:

A hagymát apróra vágom, a túrót villával összetöröm. Mindent összekeverek, s ha nem elég krémes, még egy kis vajat is keverek vele. Én megküldöm egy kis Erős Pistával is, mert szeretem a pikáns ízeket.

Zigó JuditZigó Judit

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások