Exkluzív reggeli maradékból: frittata

júl. 15., 2017

Exkluzív reggeli maradékból: frittata

Reggelire legtöbbször tojást eszünk. A frittata egy olyan tojásos lepényféle, amely ízesítését bárhogyan variálhatjuk. A hűtőnk tartalmából most egy ilyen verzió készült.

Hozzávalók:
 
  • 8 tojás
  • 2 újhagyma
  • füstölt sonka
  • 4-5 gomba
  • bors
  • sajt

Elkészítés:
 
Egy serpenyőben megdinsztelem a karikára vágott újhagymát. Hozzáadom a felaprított sonkát és gombát, majd összepirítom. Közben felverem a tojásokat. Sózom, borsozom és hozzáöntöm a megpirított alaphoz. A tetejére sajtot szórok és bedobom a sütőbe. Szeletelve, rukkola salátával tálalom.

Laboncz EdinaLaboncz Edina

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások