Igenis létezik a sírig tartó szerelem! Mutatjuk a jó példát

márc. 12., 2016

Igenis létezik a sírig tartó szerelem! Mutatjuk a jó példát

Melyik ember ne vágyna arra, hogy hosszú és boldog házasságban éljen párjával? Egy idős házaspár szerint ehhez nem is kell olyan sok minden, csak bátorság, türelem és szeretet. Na, de létezik olyan, hogy két ember még egy emberöltővel a boldogító igen kimondása után is fülig szerelmes legyen egymásba? Ez már nehezebb, de talán nem lehetetlen. 

Az idős házaspár, Nicholas és Rafaela Ordaz példája igazán inspiráló lehet mindenki számára. Azt vallják ugyanis, hogy az ő életükben még mindig a romantikáé és a szerelemé a főszerep. A nem mindennapi páros Kaliforniában él, és nemrégiben ünnepelték 82. házassági évfordulójukat. Igen, a 82. házassági évfordulójukat. Nicholas ugyanis nemrégiben töltötte be a 102. életévét, Rafaela pedig októberben ünnepelte a 100. születésnapját. A pár unokája azt mondja: a szüleik is 112 és 108 évet éltek boldog házasságban, náluk nem divat a válás, sőt, a kapcsolatok ápolása kultúrájuk része.
 
 
Az idős pár házassági évfordulójára öt generációnyi családtag gyűlt össze, és mindannyian azt csodálták, hogy az "öregek" mennyire szerelmesek egymásba. A családtagok arról számoltak be, hogy Nicholas és Rafaela mindig fogják egymás kezét, mindig puszit adnak a másiknak. A bácsi szerint az ő felesége a legszebb nő a világon, és a testét is ugyanolyan szépnek látja, mint amikor először voltak együtt.
 
Azt mondják, természetesen az ő házasságukban is voltak göröngyök és hullámvölgyek, de úgy vélik, a boldog házasságuk titka az egymás iránti kölcsönös tisztelet és az, hogy mindig vigyáznak egymásra.

Szilvási Kassai-EszterSzilvási Kassai-Eszter

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások